Какво е САЙ КЕЙ  и как може той да ви бъде полезен?
Това е техника, която е създадена от Роб Уилямс, който ползва откритията на доктор Брус Липтън за стреса /в „Биология на убежденията“ той разказва за САЙ КЕЙ/.
 
САЙ КЕЙ работи, като балансира лявото и дясното мозъчни полукълба, премахва стреса от тях свързан с преживени блокиращи и стресиращи случки от вашия живот, вярвания, убеждения, .емоции, които почти винаги са забравени и заровени в подсъзнанието ни, но невидимо си работят и ни пречат.

Уникалното на САЙ КЕЙ е това, че той действа много бързо и буквално в рамките на 1 минута, можете да промените ваше негативно убеждение, вярване или стресиращо преживяване.
С помощта на мускулен/кинезиологитен тест можете да определите дали имате конфликт между съзнание и подсъзнание. В клипа ми за мускулния тест е показано, как сами можете да се тествате за негативни убеждения и вярвания. 

Сай Кей работи с различни протоколи за стрес, които се прилагат от обучени и сертифицирани консултанти.
Аз лично извадих късмет и имам ПРО сертификат /плюс първите 2 сертификата/, който ми дава възможност на консултирам и работя както с хора, така и с деца на едно професионално ниво.

 
Техниката няма противопоказания, тя е мека, лесна и приятна.
Ако желаете моля запишете си първа сесия подарък с която можете да
видите, усетите и преживеете как САЙ КЕЙ работи за вас.

София 1000

ул Бачо Киро 57 

GSM 0898436850; 

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

Пон - Петък: 10:00 - 17:00

Събота: 11:00 - 15:00

Неделя: почивен ден

© COPYRIGHT 2020. ALL RIGHTS RESERVED www.eli-paneva.com created by vasmag.net