top of page

3.

консултации за отношения

Отношенията са най-деликатната част от нашия живот. Самотата дори и когато сме в партньорски отношения е чест спътник, на съвременния човек.

Бягаме от отношения, чрез забавления, кариера или стоим във връзки, които са съсипващи и болезнени, защото се страхуваме или не знаем как да променим нещата. Създаваме си кула от илюзии и живеем в нея, но някак си все принца или принцесата не идват при нас.

виж тук "Защо бягаме от хубавото" и как нарушаването на баланса ВЗИМАНЕ-ДАВАНЕ се отразява на твоята връзка. https://fb.watch/8w14e1s91c/

 

Какво може да получите, ако работите по тази тема? 

Чрез работата си с мен вие можете да намерите отговори на въпроси „Защо това ми се случва?“, „Какво ме кара да избирам все такива партньори и връзки?“, „Как да променя ситуацията?“, „От какво се нуждае връзката ми, за да продължим заедно?“, „Как да спася брака или връзката си?“

Ще можете да трансформирате негативните и задържани емоции от раздяла,  развод, токсични връзки и  да изградите една нова и стабилна основа за бъдещи пълноценни партньорски отношения.

 

Ще можете да се освободите от ограничаващи ви негативни и саботиращи убеждения и вярвания за вас като човек, като външен вид и други. 

Ще се научите да се справяте с трудности и конфликти в партньорските отношения, да овладявате емоционалните си изблици и реакции.

 

Ще получите подкрепа и обективна обратна връзка на всеки етап от вашата работа, за да продължите напред, към създаването на истински и реални  партньорски отношения и връзка.

Запиши си онлайн мини сесия, за да получиш отговор на един въпрос, който е свързан с партньорските отношения и те вълнува сега.

 

Ще се радвам да се срещнем и да съм ти полезна.

Опитай  има „възможно Щастие в партньорските отношения“, просто е необходимо да го потърсиш.

bottom of page