top of page

1.

САЙ КЕЙ СЕСИИ
МЕТАФИЗИКА СЕСИИ

Личната работа е тази, която развива вашия потенциал и ресурси. Само вашите лични  усилия и последователност могат да доведат до резултат.

Вие с вашите потенциал, ресурси, последователност и усилия имате силата да променяте себе си и света около вас. Позволете ми да ви насоча и заедно да преминем по пътя на промяната.

Тук можете да видите, как саботиращите и ограничаващите убеждения ви пречат да създатете любяща връзка и отношения

https://fb.watch/8v-i2wzPMg/ 

 

През какво ще преминем заедно:

Вашите сесии могат да се проведат онлайн по Viber , Messenger  или на място в моя офис.

Ползите от личните сесии за вас са 

  • Чрез тези сесии вие бързо и ефективно ще намерите и откриете ограничаващите и блокиращите ви убеждения, подсъзнателни вярвания, събития и ситуации, които ограничават вашите мечти, желания и живот.

  • Заедно ще изградим план за постигане на положителни промени в живота ви.

  • Ще преминем през предизвикателството, наречено промяна, заедно. През този период ще следя напредъка ви, ще имате моята подкрепа и обективна обратна връзка.

  • Справяме се с новопоявили се саботажи, блокажи, жизнени сценарии, които блокират постигането на вашата цел.

 

Най-добрата инвестиция е в нас самите. Променяме се и се развиваме заедно с времето и натрупания житейски опит. Животът е низ от срещи, преживявания, пътувания, емоции – някои положителни, а други не съвсем. Опитът от тежките моменти е добър учител, но и ни взима много. Горчивият опит обира емоциите ни, затваря ни и води до блокажи на различни нива. Единствено от нас и нашата емоционална интелигентност зависи да намерим отново баланса. 

Емоционалната интелигентност е процес. За всеки от нас той следва различни стъпки и продължителност. Времето за промяна зависи от нас, от личния опит, последователност и усилия, които полагаме. От личния си опит знам, че всяко негативно вярване е обратимо. Нужно е само да се вгледаме вътре в себе си, с малко помощ да открием корена и да го преборим. 

Позволете ми да бъда до вас по пътя към промяната. 

Изграждането на емоционално интелигентна и стабилна личност е процес, за различните хора, той е различен, като продължителност.

Времето за промяна зависи от вашия личен опит, от последователността и усилията, които полагате. Най-добрата инвестиция е тази във вас самите. 

Това, което вложите в себе си винаги дава резултат, който се проявява в реалния живот. Отговорността за живота, който живеем е изцяло наша. Можем да се заблуждаваме и да казваме, че някой друг е виновен за неуспехите ни, но живота ни опровергава с факти. 

Дали обаче искаме да видим и приемем тези факти, както казваше една моя менторка това е „друга бира“.

Запишете си лична сесия, опитайте ако до 4-5 сесия не усетите и не видите промяна в себе си, няма смисъл да продължим да работим, аз съм първия човек, който ще ви го каже. 

За мен е важно да имате и да виждате постиженията от съвместната ни работа. Очаквам ви.

виж тук защо е добре да прощаваме https://fb.watch/8w2rAmsqlU/

bottom of page